Secretariaat

mr. A Rookmaker

Bastenakenstraat 130

1066 JG Amsterdam

Mevrouw mr. M. (Mynke) Warnink

Mynke Warnink Advocaat Erfrecht & Familierecht

Over Mevrouw mr. M. (Mynke) Warnink

 

Liever overleg dan een procedure

In de afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen begeleiden als hun advocaat of als neutrale nalatenschapsmediator. Zij zochten bijvoorbeeld hulp bij de uitleg van een testament, problemen met de executeur, bij de verdeling van een nalatenschap of wilden aanspraak maken op een legitieme portie.

Ik vind het fijn dat ik mensen in een moeilijke periode van hun leven kan helpen door hun vragen te beantwoorden en goede oplossingen te zoeken voor problemen. Daarbij gaat overleg altijd vóór strijd. Dit bespaart u niet alleen tijd en geld maar vooral ook veel energie. In het erfrecht komen verslechterde familieverhoudingen, emoties en financiële kwesties vaak samen, en er kan al snel een negatieve spiraal ontstaan. De meeste mensen kiezen liever voor ‘erven zonder scherven’. Ik help u graag om er via overleg uit te komen met elkaar. Mocht overleg geen oplossing bieden, dan heb ik alle kennis in huis om u in een procedure te kunnen ondersteunen. Door intensief met u samen te werken kan ik u een beter resultaat bieden én het vertrouwen geven om al uw vragen en ‘regelzaken’ bij mij neer te leggen. Mijn achtergrond en ervaring als advocaat en mediator in zowel erfrecht als familierecht zorgt ervoor dat ik niet alleen goed om kan gaan met de financiële en juridische aspecten die bij een vraag komen kijken, maar ook met de emoties die uiteraard een rol spelen (bijvoorbeeld bij het verdelen van een nalatenschap).

Lidmaatschappen

Ik ben aangesloten bij de volgende organisaties:

• Nederlandse Orde van Advocaten
• Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN)
• vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
• Vereniging van Collaborative Professionals (conflictoplossing in teamverband)
• Stichting Nalatenschapsmediation (registratie als nalatenschapsmediator)
• Mediatorsfederatie Nederland (MfN) als Register- en Family Mediator

Vrijblijvend oriënterend gesprek mogelijk

Op mijn website www.erfrecht-familierecht.nl vindt u nog meer informatie over mijn achtergrond en mijn praktijk, en u kunt daar ook via een contactformulier laten weten dat u graag een oriënterend gesprek wilt plannen. U bent van harte welkom.

Vriendelijke groet,
Mynke Warnink

 

Overige gegevens

Kantooradres Jan Heinsstraat 32
Telefoonnummer kantoor 073-2001250
Postcode 5211 TE
Woonplaats 's-Hertogenbosch

Sluit je aan bij ons netwerk van erfrecht advocaten

lid worden