Secretariaat

mr. A Rookmaker

Bastenakenstraat 130

1066 JG Amsterdam

Mevrouw mr. A.J.C. (Sanne) Odekerken

Küppers & Odekerken Advocaten

Over Mevrouw mr. A.J.C. (Sanne) Odekerken

Mr Sanne Odekerken studeerde eind 1999 af aan de Universiteit Maastricht en behaalde daarna cum laude de opleiding familierecht van de vFAS. Als de ‘vakgek’ die zij is, sloot zij zich als advocaat aan bij een middelgroot kantoor. En deed daar ruime ervaring op in haar beide vakgebieden: familie- én erfrecht.

In 2016 koos Sanne voor het ondernemerschap en werd partner in Küppers & Odekerken Advocaten. Hier koppelt zij haar jarenlange inhoudelijke ervaring aan haar passie voor – de ontwikkeling van – het vak. Om zo het beste én best georganiseerde kantoor neer te zetten dat haar cliënten verdienen.

Sanne staat voor een eerlijk advies en zal zich altijd tot het uiterste inspannen om een zaak naar tevredenheid van haar cliënt af te ronden. Daar waar nodig staat Sanne zeker haar “mannetje” in een gerechtelijke procedure. Haar cliënten voelen zich gesteund in een vaak moeilijk proces. Al zal zij het voeren van een langdurig en kostbaar proces, waar vaak alleen maar verliezers uit tevoorschijn komen, zoveel mogelijk vermijden.

Om haar passie voor het vak nog verder diepgang te geven, heeft Sanne de specialisatieopleiding Erfrecht gevolgd en is zij toegetreden tot de selecte club van erfrechtspecialisten van de VEAN.

Overige gegevens

Kantooradres Ginnekenweg 185
Telefoonnummer kantoor 076-5611265
Postcode 4835 NA
Woonplaats Breda

Sluit je aan bij ons netwerk van erfrecht advocaten

lid worden