Secretariaat

mr. A Rookmaker

Bastenakenstraat 130

1066 JG Amsterdam

Mevrouw mr. S. (Sien) Smeets

Het Wetshuys Advocaten en Mediators

Over Mevrouw mr. S. (Sien) Smeets

Sien is een ervaren advocaat en mediator met als specialisatie Erfrecht en Familierecht. Zij is tevens gecertificeerd vereffenaar en executeur. In dat kader heeft zij al vele nalatenschappen succesvol afgewikkeld.

Het overlijden van een naaste is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Steeds vaker ontstaan er problemen bij de verdeling van de erfenis of de afwikkeling daarvan. Sien ziet het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat cliënten een oplossing krijgen, waar zij volledig achter kunnen staan. Vaak gebeurt dit door overleg, wanneer nodig met een procedure. Wilt u op een rustige manier uw conflict oplossen? Sien staat erom bekend dat zij goed met emoties van cliënten en tegenpartijen kan omgaan en bij een conflict altijd rustig blijft, zonder het juridische aspect uit het oog te verliezen. Zij staat altijd stil bij het verhaal achter het conflict. Vaak vindt zij daar de sleutel tot de oplossing.

Ook wanneer u zelf de erfenis van uw naasten wilt afwikkelen, kan Sien u bijstaan. Zij kan ook adviseren bij het opmaken van nieuwe testamenten en levenstestamenten. Sien is lid van de Examencommissie Beroepsopleiding Advocatuur, onderdeel Jaarrekeninglezen en draait haar hand niet om voor de afwikkeling van omvangrijke of gecompliceerde nalatenschappen, waarbij ondernemingen zijn betrokken. Zij heeft snel inzicht in de cijfers en weet direct de vinger op de zere plek te leggen.

Overige gegevens

Kantooradres Koninginnesingel 30a
Telefoonnummer kantoor 077-3561100
Postcode 5911 KC
Woonplaats Venlo

Sluit je aan bij ons netwerk van erfrecht advocaten

lid worden