Secretariaat

mr. A Rookmaker

Bastenakenstraat 130

1066 JG Amsterdam

Mevrouw mr. P.C. (Pascale) van der Kuijl

RedeRechtRust Advocatuur en mediation

Over Mevrouw mr. P.C. (Pascale) van der Kuijl

Pascale is zowel binnen als buiten Zeeland werkzaam als erfrecht-specialist. Zij is thuis in de complexe regelgeving, heeft oog voor de financiële belangen en is opgeleid om op een adequate wijze om te gaan met de emoties – vaak “oud zeer” – die met de afwikkeling van een erfenis gepaard gaan. Zij behartigt als erfrecht advocaat de belangen van erfgenamen, onterfde kinderen, legatarissen, executeurs en vereffenaars en treedt zelf ook op als executeur en vereffenaar op bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Pascale adviseert, onderhandelt en procedeert in erfrechtelijke kwesties. Zij zal in eerste instantie altijd streven naar het treffen van minnelijke regeling en een praktische oplossing voor het geschil. Maar, in sommige gevallen is het voeren een gerechtelijke procedure bij de rechtbank of de kantonrechter onontkoombaar. In dat geval zal zij alles uit de kast halen om uw belangen zo optimaal mogelijk te verdedigen en er zo veel mogelijk uit te halen.

Sinds 2103 heeft Pascale haar eigen kantoor aan huis in Middelburg. Haar praktijk is te typeren als laagdrempelig, efficiënt, no-nonsense en modern. Pascale staat voor een persoonlijke aanpak en een weloverwogen juridisch advies en vertegenwoordiging. In 2018 is zij cum laude geslaagd voor de juridische specialisatieopleiding erfrecht bij IMFO.

Pascale legt u graag uit wat uw juridische positie is en wat uw mogelijkheden zijn.

Overige gegevens

Kantooradres Grote Sternstraat 103
Telefoonnummer kantoor 06-51157114
Postcode 4332 DV
Woonplaats Middelburg

Sluit je aan bij ons netwerk van erfrecht advocaten

lid worden