Secretariaat

mr. A Rookmaker

Bastenakenstraat 130

1066 JG Amsterdam

Mevrouw mr. A.M. (Anne-Marie) Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Advocatuur

Over Mevrouw mr. A.M. (Anne-Marie) Hoppenbrouwers

Anne-Marie Hoppenbrouwers is als advocaat gespecialiseerd in het erfrecht. Zij is gevestigd in Breda, maar werkt door heel Nederland. Anne-Marie heeft jarenlange ervaring in het adviseren en procederen over (complexe en/of internationale) nalatenschappen en alles wat daarbij kan komen kijken. U kunt hierbij denken aan vragen en onenigheid over de (berekening van de) legitieme portie, de wijze van aanvaarding en van afwikkeling van een nalatenschap, de uitleg van een testament, de vereffening van een nalatenschap, het functioneren van een executeur, de afgifte van een legaat, verdelingskwesties et cetera. Haar passie voor het erfrecht heeft erin geresulteerd dat Anne-Marie in 2020 de specialisatieopleiding erfrecht van de vFAS met succes heeft afgerond en het diploma heeft behaald van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Door haar grondige kennis van zowel het erfrecht als het procesrecht, heeft Anne-Marie de kwaliteit om uw zaak snel en goed te beoordelen en u een reële inschatting te geven van uw mogelijkheden en kansen. Zo nodig gaat zij meteen tot actie over, bijvoorbeeld als er termijnen moeten worden veiliggesteld of als er beslag moet worden gelegd. Anne-Marie zet zoveel mogelijk in op het voorkomen van conflicten, maar gaat een procedure niet uit de weg als daarmee uw belangen het beste worden behartigd.

Anne-Marie wordt door haar cliënten gewaardeerd vanwege haar scherpe blik en tactvolle manier van optreden. Zij geeft een duidelijke vertaling van de juridische werkelijkheid naar de concrete mogelijkheden en kansen in uw specifieke geval. Zij is betrokken, flexibel en altijd goed bereikbaar. Anne-Marie streeft ernaar om maatwerk te leveren, ook als het gaat om haar honorarium. Graag maakt zij daarover afspraken die voor uw specifieke situatie passend zijn en uiteraard staat transparantie hoog in het vaandel.

Overige gegevens

Kantooradres Ginnekenweg 157
Telefoonnummer kantoor 076 2305048
Postcode 4818JD
Woonplaats Breda

Sluit je aan bij ons netwerk van erfrecht advocaten

lid worden